Transport & kraanverhuur

KraanverhuurVerreikers, hoogtewerkers, teleskoopkraan

ConstructieMontage van staal- en betonconstructies

KwaliteitVast team van professionele monteurs en machinisten

Full ServiceWij leveren volledige service van A tot Z

Historie

Na enkele jaren ervaring bij een transportbedrijf kocht Ludo Berger zijn eerste kraan en ging werken voor een groot industriebouwer waar hij kennis en ervaring opdeed over staalstructuur, het plaatsen van staalconstructies, dakpanelen, welfsels, ...

Al snel groeide zijn bedrijf uit tot 10 kranen die dagelijks verhuurd werden.

In 1989 verkocht hij dit bedrijf en richtte hij een nieuw bedrijf op, Berger bvba, met als hoofdactiviteit het plaatsen van staalconstructies.

Wat doen we ...

Berger Montage & Kraanverhuur is door de jaren heen uitgegroeid tot specialist in het monteren van staal- en betonconstructies. Met een vast team van professionele monteurs en machinisten staan wij borg voor een efficiƫnte aanpak en oplevering van werken volgens afspraak.

Met een scala aan materiaal van kranen, hoogtewerkers en eigen transport kunnen wij een totaalpakket aan diensten leveren. Mede hierdoor kunnen wij de logistieke rompslomp voor eigen rekening nemen en zo flexibel inpassen in het tijdschema. Zo ontlasten wij u als klant van een reeks beslommeringen.

Transport & kraanverhuur

Verhuren van kranen met machinist. Met een gamma van moderne mobiele telescoopkranen, mobiele torenkranen, verreikers, hoogtewerkers, ... kunnnen we in geen tijd een opstelling beschikbaar hebben.

Daarnaast verzorgen we tevens voor het transport van materiaal met eigen trekkers, opleggers, uitschuivers en diepladers.

Op zoek naar een mobiele kraan in Limburg of elders?
Transport van of naar de werf?
Hoogtewerkers?

Bij Berger Montage & Kraanverhuur kan u terecht voor het huren van kranen met machinist tot 109m hijshoogte en 220 ton, verreikers, teleskoopkraan, hoogtewerkers en diepladers.

Met een eigen ervaren en gemotiveerd team van machinisten staan we borg voor een efficiƫnte werking.

Een telefoontje of mailbericht volstaan voor concrete afspraken zodat uw werkzaamheden tijdig en met minimaal oponthoud afgerond worden.