Vouwkraan
Spierings SK2400-AT7

WagenparkOpleggers uitschuivers en diepladers

HoogwerkersJLG 600SC

KraanFaun Tadano ATF 220G-5

VouwkraanSpierings SK2400-AT7

Wagenpark

wagenpark

Voor leveringen en plaatsingen op moeilijk bereikbare locaties beschikken wij over 2 trekkers waarvan één 6 x 4. Deze stelt ons in staat om evenzeer met een volle lading tot in de nabijheid van de bestemming te rijden.

Diverse opleggers.
Naast de gewone opleggers hebben we ook opleggers, uitschuivers en diepladers voor vervoer van ondeelbare stukken in lengte en/of breedte met permanente vergunningen (België: tot 30m lengte – 3,5m breedte – 4,20m hoogte).

Hoogwerkers JLG 600SC

hoogtewerker

De knikarm hoogwerker liften van JLG zijn veelzijdig in hun mogelijkheden en ideaal voor het bereiken van de meeste plaatsen tijdens de constructie.

De hoogwerker kan 360° draaien in beide richtingen. De hijsarm kan worden verhoogd of verlaagd van verticaal naar beneden horizontaal terwijl het werkplatform horizontaal en stabiel blijft. Ideaal voor alle terreinen. Joystickbesturing voor rijden/sturen.

Faun Tadano ATF 220G-5

Faun-Tandano kraan

De 5-assige ATF 220G-5 is een kraan als geen ander. Een hoge belastbaarheid, gecombineerd met een 68m hoofdmast en een aslast van 12T verzekert gebruik in een domein dat tot nu voorbehouden was voor 6-assige kranen.

De giek uitbreidingen kunnen mechanisch of hydraulisch worden gebogen. Daar de buiging wordt gemaakt op de hoofdmast kan de ATF 220G-5 dicht bij gebouwen worden geplaatst en kan ladingen ver buiten de randen van het gebouw heffen dankzij de 20 of 40 graden buiging van de giek uitbreidingen. Andere kranen dienen hiervoor meestal bijkomende kraanarmen te installeren.

Een opstelling in de nabijheid van de werf zorgt ook voor een korte actieradius waarbij het volledige hijsbereik van de kraan kan benut worden en minder plaatsruimte op de bouwplaats wordt geblokkeerd door de kraan.

Spierings SK2400-AT7 50 meter

Spierings vouwkraan

De SK2400-AT7: vlucht 50 meter / maximum last 9000 kg. (tot op 16,5 m)

De meest krachtige vouwkraan ooit!

De grootste en sterkste vouwkraan is niet meer genoeg... Spierings Kranen verlegt wederom de grenzen!

De SK2400-AT7 is voorzien van de nieuwste technologie op gebied van mobiele kranen. De inrichting van de truckcabine is volgens de laatste inzichten, waarbij ook bij deze kraan het bedieningsgemak weer voorop staat.

Er bestaat sinds 2013 ook een variant met 50 meter vlucht en 4 delige giek. Deze versie kan op 42 meter nog steeds een respectabele 5 Ton hijsen en op 50 meter is de maximale last 2,5 ton.

De sterke motor, krachtig pneumatisch remsysteem en het goede overzicht vergroten de veiligheid op de openbare weg.

De wendbaarheid van de truck laat niks te wensen over, 4 verschillende stuurprogramma's zijn inzetbaar voor een snelle en nauwkeurige positionering van de kraan op de werkplek.

Door het ruime zicht vanuit de comfortabele truckcabine, al dan niet middels de achteruitrijcamera, is de veiligheid op de bouwplaats en openbare weg drastisch verbeterd.

De kraan kan zowel vanuit de kraancabine als vanaf de grond bediend worden. Nieuw zijn ook de overzichtelijke touch-screens, waarop de belangrijkste informatie grafisch afgelezen kan worden, wat het gebruiksgemak van de machinist enorm vergroot.

Vergelijk de kranen

kraan Berger montage